Skip Navigation Links Startsida - Näringsliv

Stenbergabutiken

   

Stenbergabutiken

Adress:Näverbyn, Stenberga
574 97 Vetlanda
Telefon:0383-830 35
Mobil:0383-830 35
E-post:info@stenbergabutiken.se
Hemsida:http://www.stenbergabutiken.se

Stenbergabutiken är en lanthandel med stort sortiment, engagemang och service.

I Stenbergabutiken hittar du mat, dryck och annat som behövs i vardagen. Vi utökar hela tiden vårt ekologiska sortiment och letar ständigt nya lokala leverantörer. Vårt bassortiment av frukt och grönt, mejeriprodukter och färskvaror varierar med årstid och säsong och förstås kundernas önskemål. Får vi ett par dagar på oss kan vi fixa hem det mesta – fråga oss gärna!

Vi säljer fiskekort till Saljenbygdens fvo och har också apoteksvaror, lotter, kvällstidningar mm.

Varje fredag och tisdag kör vi hem din beställning ända fram till dörren. Det är helt kostnadsfritt för dig som kund, det enda du behöver göra är att meddela oss senast dagen innan vad du vill ha i kassen. Du kan också ha en stående beställning hos oss – då kommer maten utan att du har lyft ett finger. Testa gärna och se om det passar dig.

 

Aktuellt!

Tiden före jul är väldigt olika för olika människor. En del har mycket att göra, en del lite. För många är julmaten en stor grej att planera, inhandla och förbereda och för andra är det inte så viktigt. Oavsett hur du har det, så vill vi i butiken gärna hjälpa till med tips, förslag och inte minst leverans. Den 5 december har vi kvällsöppet i butiken kl. 18-21, och tanken är att du ska kunna göra din planering och beställning av julmaten i trevligt sällskap och inspirerande miljö. Och genom att göra det i god tid hos oss, så kan du känna dig dubbelt nöjd – dels har du ju bockat av ”handla julmat” och dels bidrar du till att behålla butiken i byn.

Dessutom fixar vi jättefina julgåvor - både färdiga att ta med direkt och sådana som vi sätter ihop speciellt för dig - i den prisklass som passar. Vi kan också ta hem julgrupper och julblommer efter din beställning. 

Från och med 1:a lördagen i december kommer du också att kunna köpa en gran hos oss, att ha ute eller inne. 

 

Stenberga servicepunkt

Stenberga servicepunkt är ett resultat av mångas ansträngningar för att vi ska kunna ha en hög servicenivå i byn. Rent fysiskt är servicepunkten förlagd till Stenbergabutiken, vilket vi är glada för. Innehållsmässigt så kommer servicepunkten att bli det som du har behov av. Just nu hittar du följande funktioner här:

  • kopiator
  • turistinfo
  • kommunal info, t. ex. om Bokbussen och närtrafiken
  • på gång i området-info
  • fritt wifi
  • apoteksvaror i butik samt utlämningsställe för beställda apoteksvaror
  • nyckelutlämning av uthyrningsstugor
  • kaffehörna där du kan dricka en riktigt god java medan du utbyter dagens tankar med någon

Arbetet med servicepunkten inleddes för flera år sedan då Stenberga deltog i projektet Lokala servicelösningar på landsbygden genom organisationen Hela Sverige ska leva. Stenberga byalag ek. för. fortsatte sedan arbetet tillsammans med butiken fram till dagens resultat. Servicepunkten är till stor del finansierad av ett Leader-projekt vilket innebär att en del av finansieringen kommer från EU, en del från Vetlanda kommun och resten från ideella insatser från byborna. Även Länsstyrelsen har varit med och finansierat. Stort tack till alla iblandade så här långt!

Och kom ihåg – det är din servicepunkt! Du bestämmer vilken service som behövs. Vi tar tacksamt emot förslag på förbättringar och utvecklingar av servicen.


Varmt välkommen till Stenbergabutiken

hälsar

Birgitta, Sissi och Elin

(Emilsson, Malmqvist och Gustafsson)

 

 Öppettider:

Måndag - Fredag: 9-18

Lördag: 9-14

Följ oss på facebook: www.facebook.com/stenbergabutiken

och titta gärna in på vår andra webb-sida: www.stenbergabutiken.se

Vi tar gärna emot förslag på hur vi ska utöka vårt sortiment eller hur vår service kan bli bättre!
Välkommen till oss hälsar Sissi, Elin och Birgitta
Den 5 december är det dags för kvällsöppet i juletid - det brukar bli en himla trevlig kväll i butiken. Välkommen!